Officieel dealer van Bearlock

Veiligheid is de sleutel wanneer u de wereld wilt verkennen in uw mobilhome. Daarom bij DDMobilhomes zijn wij er trots op uw betrouwbare partner te zijn voor niet alleen de aankoop van uw droom mobilhome, maar ook voor de beveiliging ervan met Bearlock – de toonaangevende oplossing voor het voorkomen van voertuigdiefstal.
Bearlock Met Start Stop-BEARLOCKSTARTST

Beveilig uw camper met Bearlock

Met Bearlock beschermen we uw mobilhome tegen diefstal door een ondoordringbare mechanische vergrendeling te bieden. Eenmaal geactiveerd, wordt de stuuras of versnellingsbak van uw camper onbeweeglijk gemaakt, waardoor dieven onmogelijk kunnen rijden met uw kostbare bezit.

 

Het maakt niet uit hoe geavanceerd de elektronische ontgrendelingstechnieken van dieven zijn, Bearlock biedt een onneembare barrière die puur mechanisch is. Geen elektronica betekent geen kwetsbaarheden!

Waarom kiezen voor Bearlock?

Bearlock heeft geen elektronische verbinding naar uw camper, waardoor het bestand is tegen elektronische hackpogingen. 

Het systeem is ontworpen voor snelle en eenvoudige bediening, zonder ingewikkelde stappen.

Bearlock is ontworpen om storingsvrij te zijn, met nul onderhoud nodig.

Als officiële installateur van Bearlock, ontvangt u van ons een officieel montagecertificaat dat u aan uw verzekeraar kunt overhandigen.

Bearlock Ducato X 250-BEARLOCKDUCATO

Kom langs en ontdek onze aanbiedingen

We nodigen u uit om langs te komen en meer te weten te komen over hoe Bearlock uw mobilhome kan beschermen. Profiteer nu van onze speciale promoprijzen! Bij DDMobilehomes staan we klaar om u te helpen uw droom van het bezitten en veilig verkennen van de wereld in uw mobilhome waar te maken. Bezoek ons vandaag nog! 

Meer info

Ontdek alles van beveiliging

Vragen? 

Stuur ons je gegevens en we helpen je graag verder!