Busbiker

Bij DDMobilhomes begrijpen we dat avontuurlijke uitstapjes met uw camper hand in hand gaan met fietsen. Daarom zijn we trots om Busbiker fietsdragers aan te bieden – de perfecte oplossing voor het veilig en eenvoudig vervoer van uw fietsen.

Busbiker X290 Light Excl-BUSBIKERX290

Neem uw fietsen overal mee naartoe met Busbiker

Busbiker fietsdragers stellen u in staat om uw fietsen gemakkelijk en veilig mee te nemen op al uw reizen. Met hun robuuste en gebruiksvriendelijke ontwerp zijn deze fietsdragers de ideale toevoeging aan uw mobilhome.

De voordelen van Busbiker voor Mobilehomes

Busbiker fietsdragers zijn ontworpen om uw fietsen veilig en stabiel te houden tijdens uw reizen.

Met een eenvoudig te gebruiken mechanisme, is het laden en lossen van uw fietsen op de Busbiker een fluitje van een cent.

Bearlock is ontworpen om storingsvrij te zijn, met nul onderhoud nodig.

Net als alle producten die we bij DDMobilhomes aanbieden, zijn de Busbiker fietsdragers ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Meer info

Kom langs en ontdek onze aanbiedingen

Kom langs bij DDMobilhomes om te ontdekken hoe de Busbiker fietsdragers uw reizen kunnen vergemakkelijken. Profiteer nu van onze speciale promoprijzen!

Bij DDMobilhomes zijn we toegewijd aan het vervullen van uw droom om de wereld te verkennen in uw eigen mobilhome, compleet met uw favoriete fietsen. Bezoek ons vandaag nog!

Ontdek alles van fietsen

Vragen? 

Stuur ons je gegevens en we helpen je graag verder!