BR Bike-Lift

Bij DDMobilhomes begrijpen we dat mobilhomes niet alleen over comfort en luxe gaan, maar ook over avontuur en buitenactiviteiten. Daarom zijn wij trots u de BR-Bike Lift aan te bieden – de perfecte oplossing voor het veilig en efficiënt vervoeren van uw fietsen tijdens uw reizen.

Geniet maximaal van uw mobiliteit en vrijheid met de elektrische bike lift

Met de BR-Bike Lift kunt u uw fietsen gemakkelijk vervoeren op uw camper. Dankzij het innovatieve ontwerp en de robuuste constructie zorgt de BR-Bike Lift voor een veilige en betrouwbare manier om uw fietsen mee te nemen op uw avonturen.

Waarom kiezen voor BR-Bike Lift?

BR-Bike Lift is ontworpen om uw fietsen veilig te vervoeren, met een robuuste constructie die bestand is tegen de uitdagingen van de weg.

Het systeem is ontworpen voor eenvoudig gebruik, zodat u minder tijd besteedt aan het laden en lossen van uw fietsen en meer tijd aan het genieten van uw reis.

BR-Bike Lift maakt gebruik van de ruimte op uw camper op een efficiënte manier, zodat u volop ruimte overhoudt voor andere benodigdheden.

Net als alle producten die we bij DDMobilhomes aanbieden, is de BR-Bike Lift gemaakt met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Kom langs en ontdek onze aanbiedingen

Kom langs bij DDMobilhomes om te ontdekken hoe de BR-Bike Lift uw reizen kan vergemakkelijken. Profiteer van onze speciale promoprijzen! Bij DDMobilhomes staan we klaar om uw droom van het bezitten en veilig verkennen van de wereld in uw mobilhome, compleet met uw favoriete fietsen, waar te maken. Bezoek ons!

Bike Lift Prostor 2-BIKELIFT

Meer info

Ontdek alles van fietsen

Vragen? 

Stuur ons je gegevens en we helpen je graag verder!