Toebehoren en accessoires
Voor ieders wens.

Beveiliging

Om de camper te beveiligen hebben we verschillende beveiligingsmogelijkheden die u kan installeren om zowel de veiligheid inwendig als uitweindig te verhogen.

DEMO-FK-4

Bearlock

Met de mechanische vergrendeling ingeschakeld kunnen dieven niet rijden met uw voertuig. Er is de mogelijkheid om de stuurstang en/of de versnellingsbak te beveiligen. Het electronisch ontcijferen van uw voertuiggegevens heeft dus geen zin meer voor dieven! U ontvangt een officieel montagecertificaat van ons als officiele installatueur van Bearlock, u bezorgt dit best aan uw diefstalverzekeraar.
thule_slot
Veiligheidssloten
Een extra buitenbeveiliging op uw camper terwijl u weg bent? Dan zijn onze veiligheidssloten de gepaste oplossing! Wij monteren deze aan de deuren en/of luiken zodat er een extra beveiling voorzien is naast de standaardsloten. Wij hebben zowel Thule, Fiamma, HeoSafe & meer! Deze sloten kunnen zowel zichtbaar als ingewerkt geinstalleerd worden met ééndezelfde of meerdere sleutels.
Energie
Om de beste energie-oplossing te vinden bekijken we graag samen met u uw reis- & verbruikspatroon. Hierdoor kunnen wij u het beste advies geven, zoals waarom het gebruik van een lithium (gewicht) of traditionele batterij voordeliger kan zijn.
solar_opbouw

ZONNEPANELEN

Energie halen uit licht en zonnestralen, dit is groene stroom voor uw mobilhome! Wij bieden verschillende combinaties aan voor verschillende types van verbruik.Zonnepanelen kunnen u doorheen elke reis elke dag voorzien van stroom, die u opwekt zonder enige belasting van het milieu of uw camper. Kom langs voor onze promoties hieromtrent.
Multimedia
Als partner van verschillende leveranciers kunnen wij jullie voorzien van de beste media- & beeldmogelijkheden. In combinatie van televisie & antenne bieden wij kwalitatieve oplossingen aan. Er zijn veel mogelijkheden om jullie de beste media-ervaring te bieden door onze wijde waaier van ervaring van installatie & onderhoud. Daarom nodigen wij u graag uit om de gepaste oplossing samen te bekijken.
satelliet2
ANTENNE/SATELLIET

Een degelijke montage van de antenne en service na verkoop is noodzakelijk om u te kunnen laten genieten van uw favoriete TV programma’s.

 

Daarom selecteren wij enkel deze toestellen waarvan wij weten dat we u de service kunnen aanbieden.

 

Op SR mecatronic antennes is een fabriekswaarborg van 3 jaar! Wij monteren 2 merken van TV’ , de Teleco en Solara modellen.

 

Onze troeven:

  • Montage van antenne
  • Bekabeling + zekeringset
  • Rechtsreekse aansluiting op batterij
  • Montage van beveiliging op D+ Alternator
  • Uitleg over werking
  • 3 jaar fabriekswaarborg
alphatronics-12-volt-tv-sl24dsb-24-inch-met-satellietontvanger-canal-digitaal
TELEVISIE
Televisie kijken in de camper? Tuurlijk kan dit! Met de Smart-TV van Alphatronic kan u zelf streamen wanneer u in de wildernis staat volgens de beste kwaliteit!
Rijhulpsystemen
Veiliger rijden met onze rijhulpsystemen. Door middel van onze GPS-systemen bent u altijd voorbereid om een uitgestippelde route te volgen. Het gemak van een inbouw-GPS zorgt ervoor dat dit systeem feilloos opgaat in het interieur van uw camper. Daarnaast zorgt een achteruitrijcamera voor een extra oogje in het zeil. Door de verschillende soorten camera’s (antidamplens, dubbele lens,…) kunnen wij jullie altijd de gewenste oplossing bieden. Kom gerust langs om de verschillende mogelijkheden te bekijken.
zenec-inside-camper
GPS
Even de weg kwijt? Wij plaatsen uw GPS zodat u zonder zorgen een begeleide route kunt volgen!
camera
ACHTERUITRIJCAMERA
Moeilijkheden met het achteruitrijden met enkel behulp van de spiegels? Onze achteruitrijcamera zorgt voor een extra paar van ogen achteraan de camper, inclusief veiligheidsaanduidingen op de display van de camera!
Licht- & zonnewering
Met onze licht- &zonneweringsopties zorgen wij altijd voor de beste zonnewering of nachtverduistering. Daarnaast hebben wij verschillende keuzemogelijkheden in optie (kleur, grootte,…) waardoor we altijd de beste intallatie op u camper kunnen uitvoeren. Kom gerust langs om onze promoties te bespreken!
images
LUIFELS
Wij monteren Luifels van het merk Thule. Een degelijke luifel, voorzien van een stevige behuizing , te verkrijgen in verschillende lengtes en kleuren. Wij bekijken met u wat de beste lengte is , afhankelijk van uw indeling, plaats deur en ramen. Wij monteren verschillende toebehoren.
binnenverduistering
VERDUISTERSYSTEMEN
Last van het verduisteringsgordijn die blijft hangen? Of zoekt u een alternatief voor het gordijn? Met de rolverduistering zorgen wij voor een donkere nachtrust.
Fietsen
Wat een voordeel wanneer u uw fietsen kan meenemen op vakantie! Door de verschillende installatiemogelijkheden & soorten hebben we altijd een alternatief voor uw budget, hierdoor kan u ook genieten van een fietstocht op vakantie.
Thule elite 2
KLASSIEK FIETSREK

Wij werken aan alle merken fietsrekken. Gezien onze jarenlange ervaringen en samenwerking met Thule kunnen wij deze fietsrekken monteren aan zeer voordelige voorwaarden. Thule Elite basis 2 fietsen, uitbreidbaar tot 4 fietsen. 

Wij monteren verschillende fietsenrekken. Neem gerust contact met ons op voor de laatste informatie & promoprijzen. 

Kom langs & ontdek onze promoprijzen! 

AUTOMATISCH FIETSREK

Wij werken aan alle merken fietsrekken. Gezien onze jarenlange ervaringen en samenwerking met BR kunnen wij deze fietsrekken monteren aan zeer voordelige voorwaarden. Elektrische Bike Lift van BR-Systems. Kom langs & ontdek onze promoprijzen! 

Vragen? 

Stuur ons je gegevens en we helpen je graag verder!