Ontdek

CROSSCAMP

Ervaar Grenzeloze Vrijheid en Flexibiliteit op Jouw Avonturen

Wij zijn officieel dealer van Crosscamp Opel motorhomes! Of het nu in het dagelijkse leven in de stad is, voor een weekendje naar het strand of een tocht in de bergen: de CROSSCAMP is zo flexibel in te zetten dat hij bijna onbegrensde mogelijkheden biedt. Ontdek de CROSSCAMP-modellen op basis van Opel en ervaar onbeperkte vrijheid.

CROSSCAMP Flex

De CROSSCAMP FLEX staat voor avontuur op eenzame stranden of in imposante bergen, maar is ook overtuigend bij het groot inkopen of verhuizen. De camper voor het dagelijks leven.

CROSSCAMP Lite

De flexibele CROSSCAMP LITE maakt onbeperkt gebruik mogelijk als een alledaags voertuig, op verplaatsingen of spontane verplaatsingen na het werk. De auto om te kamperen.

CROSSCAMP Flex

Elektrische Zafira E-Life

De Opel Zafira-e Life Crosscamp Flex combineert de voordelen van een elektrisch voertuig met de functionaliteit en het comfort van een camper. Geniet van een actieradius van 322 kilometer, snelle laadtijden en een slim ingerichte leefruimte voor al je avonturen.

Het merk CROSSCAMP

De CROSSCAMP is even veelzijdig als het leven zelf. Met zijn compacte afmetingen is het geen probleem om in een stad ondergrondse garages en parkeergarages te gebruiken. Deze buscamper is je thuis of uitvalsbasis voor wandel- en mountainbiketochten tijdens het weekend en op vakantie. Met zeven zitplaatsen vervoer je vrienden en familie ontspannen naar hun bestemming. Ook is de CROSSCAMP in een handomdraai een transportvoertuig met veel ruimte. Dankzij bijpassende accessoires, individuele uitrustingspakketten en handige outdooraccessoires is CROSSCAMP de perfecte keuze voor wie grenzeloze vrijheid wil ervaren.

 

We helpen je graag met meer informatie over de CROSSCAMP. Ontdek de grenzeloze vrijheid en flexibiliteit van de Urban Camper, die zich aanpast aan jouw dagelijkse leven, weekenduitstapjes en lange reizen.

Vragen? 

Stuur ons je gegevens en we helpen je graag verder!