Wij zijn officieel dealer van Sunlight motorhomes!

Wij zijn officieel dealer van Sunlight motorhomes! Duitse kwaliteitscampers tegen een aantrekkelijk prijskaartje, gebouwd in de Erwin Hymer groep! Verschillende modellen van 2 tot 6 personen. Van campervan tot alkoof, of half integraal en integraal, voor ieders wens hebben wij een type camper!
logo_sunlight

2 personen

VAN

Voor iedereen die graag met veel bagage op reis gaat, maar toch heel beweeglijk en flexibel onderweg wil zijn. Onze smalle, wendbare VANS stuur je met groot gemak over bergpassen en door nauwe straatjes. Tegelijkertijd bieden ze royale ruimte in het woongedeelte en afgescheiden bergruimte in de garage achterop.

2 personen

campers van

De beste reisgezel voor iedereen op jacht naar avontuur: betrouwbaar en sterk, ongecompliceerd en smart, veelzijdig en cool. Hij heeft alles wat nodig is om er op uit te trekken en de wereld te verkennen. Tegelijkertijd is hij heel handig en compact – en uitgerust met een perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit.

2 tot 4 personen

halfintegraal

Alles en iedereen vindt een plekje in onze HALFINTEGRALEN, want dit zijn absolute ruimtewondertjes – en met hun moderne, vooruitstrevende looks ook een lust voor het oog. Bovendien is er een groot scala aan uitvoeringen beschikbaar, zodat er ook echt voor elk wat wils bij is. Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige camper voor een betaalbare prijs.

4 personen

integraal

Een eenheid: door de naadloze overgang van de cockpit naar de woonruimte en de uitgekiende indeling biedt het INTEGRALE model extreem veel ruimte – zonder zich daarbij breed te maken. Hij overtuigt met een royale constructie en hoog wooncomfort op een betoverend compact oppervlak.

6 personen

Alkoof

Onze ALKOVEN kunnen de hele wereld aan! Met de royale indeling en de naar boven geplaatste (grote en heerlijk comfortabele) bedden bieden ze voldoende ruimte voor elke gadget en ieder equipment – en genoeg plaats voor een compleet gezin, met een heel betaalbare prijs.

Vragen? 

Stuur ons je gegevens en we helpen je graag verder!