Type J – 4 personen

Zie je jezelf al zitten met z’n vieren, klaar om nieuwe avonturen te beleven? Deze camper, speciaal ontworpen voor een gezin van vier, combineert stijl met functionaliteit. Niet alleen heeft het ruime slaapplaatsen – met twinbedden achterin en een hefbed voorin – maar het verzekert ook comfort tijdens je reis.

Heb je behoefte aan een verse maaltijd onderweg? De keuken is uitgerust met een grote koelkast en een apart vriesvak. Je drankje blijft hierin altijd koel, perfect voor die zonnige dagen. En maak je geen zorgen over water – er is een ruime verswatertank en een boiler aanwezig, naast een vuilwatertank.

Voor de koudere avonden zorgt de Truma Combi 6 Gas verwarming voor een behaaglijk klimaat binnenin. En om jouw digitale apparaten op te laden, beschikt de camper over zowel 230V stopcontacten als USB-aansluitingen.

Als kers op de taart is er ook gedacht aan het gemak van de bestuurder: draaibare stoelen voor zowel de bestuurder als de bijrijder zorgen voor extra comfort.
Kortom, of je nu de zon opzoekt of een winters avontuur plant, deze camper staat klaar voor elke reis die je in gedachten hebt. Huur nu en start jouw droomvakantie!

Prijzen
Lang weekend Laagseizoen Tussenseizoen Hoogseizoen
€ 525
€ 725
€ 825
€ 1175

+ Optie: Satteliet TV €125/week – €200/meerweeks

Uitgebreide productinformatie
Meer info nodig? Wij helpen je verder!

Vragen? 

Stuur ons je gegevens en we helpen je graag verder!