Nieuwe of 2dehands motorhome gekocht? Iedereen is bij DD Mobilhomes altijd vrijblijvend welkom voor service, onderhoud en herstellingen! LMC Grey Selection bij DD Mobilhomes te koop aan supercondities!!! Wij verhuizen! Volg ons op Facebook voor meer informatie.
Herstelling & Onderhoud
Icoon: Herstelling & Onderhoud
In de kijker

UPDATE Coronamaatregelen 

Wij blijven open op afspraak! Om u de beste veiligeheid & ervaring te garanderen vragen wij u om tijdig een afspraak te maken bij ons. Zo houden we het voor iedereen veilig!

 

De verhuisdatum komt in zicht! 

Vanaf 26 april openen we onze nieuwe locatie in Beveren-Leie. We kijken ernaar uit om jullie vanaf 26 april daar te mogen ontvangen. Een officiële opening zal er momenteel nog niet zijn. We stellen deze wegens de coronamaatregelen uit tot na de zomer, zo kunnen we samen met iedereen in alle veiligheid een glaasje drinken. We houden jullie hieromtrent verder op de hoogte.

Om op 26 april te kunnen starten zijn we volledig gesloten van 20 tot en met 25 april. Zo kunnen we al ons gereedschap verhuizen & installeren in Beveren-Leie. We zullen die dagen beperkt telefonisch beschikbaar zijn. Jullie dringende vragen volgen we dan ook graag op via mail.

Het nieuw adres is pontstraat 7 in Beveren-Leie. 

Tot snel!

Team DDmobilhomes

Ward, Nikis, Jacques, Inge

+32 (0)472 18 79 96

info@DDmobilhomes.be

 

 

 

Officiële dealer

LMC Motorhomes

Officiële dealer

Sunlight Motorhomes

 

Officieel dealer zonder tussenpersonen.

Bezoek DD Mobilhomes vrijblijvend en u begrijpt waarom wij voor service en kwaliteit staan.

Alle onderhoud en accessoires, ter plaatse uitgevoerd. 


 

 DD Mobilhomes respecteert uw privacy - reglement